ASIAKASPALAUTUSOHJEET:

PK-SEUDUN ASIAKASPALAUTUKSET
  • Kuski tarvitsee mukaansa kaksi valmiiksi täytettyä palautuslomaketta (liite 1). Jos haluaa ravintolalle oman kappaleen palautuksesta, voi täyttää vielä kolmannen kappaleen kuskin kuitattavaksi.
  • Diamond Beveragesille kuulumattomien astioiden palautuksesta ravintolaan veloitamme selvitys- ja kuljetusmaksun 50€ ALV 0%.
  • Tuotepalautuksissa palautettavaan tuotteeseen tulee kiinnittää oma palautuslomakkeensa (liite 1), jossa tulee asiakastietojen, palautuspäivämäärän ja tuotteen nimen lisäksi ilmetä palautettava määrä, palautuksen syy (esim. vaahtotuote tai voinen maku) sekä parasta ennen -päiväys.
  • Tuotepalautuksista on aina ennen palautusta informoitava osoitteeseen myynti@diamondbeverages.fi. Ilman ennakkoon tehtyä sähköistä ilmoitusta ei tuotteesta ole hyvitysvelvoitetta.
  • Palautuslomakkeesta on erittäin tärkeää ilmetä mistä ravintolasta palautus on tehty, jotta hyvitys osataan kohdistaa oikeaan paikkaan.
KAUKOKIIDON ASIAKASPALAUTUKSET

  • Tyhjien astioiden palautuksesta ja niiden määrästä tulee kertoa tilauksen yhteydessä. Näin kuskilla on tarpeelliset rahtikirjat mukanaan palautusta varten. Tankkeja ei tule laittaa kuskin mukaan ilman lomakkeita. Ilman lomakkeita palautettuihin tyhjiin astioihin ei ole hyvitysvelvoitetta.
  • Diamond Beveragesille kuulumattomien astioiden palautuksesta ravintolaan veloitamme selvitys- ja kuljetusmaksun 50€ ALV 0%.
  • Tuotepalautuksissa palautettavaan tuotteeseen tulee kiinnittää palautuslomake (liite 1), jossa tulee asiakastietojen, palautuspäivämäärän ja tuotteen nimen lisäksi ilmetä palautettava määrä, palautuksen syy (esim. vaahtotuote tai voinen maku) sekä parasta ennen -päiväys.
  • Tuotepalautuksista on aina ennen palautusta informoitava osoitteeseen myynti@diamondbeverages.fi. Ilman ennakkoon tehtyä sähköistä ilmoitusta ei tuotteesta ole hyvitysvelvoitetta.
  • Palautuslomakkeesta on erittäin tärkeää ilmetä mistä ravintolasta palautus on tehty, jotta hyvitys osataan kohdistaa oikeaan paikkaan.


Liite 1.pdf






Loading
Loading